+36-20/2332499 | info@gorillalepidlo.sk

+36-20/2332499 | info@gorillalepidlo.sk

GORILLA SUPER GLUE Brush&Nose SEKUNDOVÉ LEPIDLO 12 Gram
Skladom

GORILLA SUPER GLUE Brush&Nose (verzia so štetcom) SEKUNDOVÉ LEPIDLO

PRE NAJŤAŽŠIE PRÁCE NA CELOM SVETE!

Vysokoúčinné a flexibilné

- nevysychajúce (s kovovou škrabkou vo viečku)

- obsahuje gumové častice (zabezpečuje pružnosť, odolnosť proti rozbitiu, nedochádza k lámavému spojeniu), vďaka čomu je jedinečné medzi sekundovými lepidlami!

- na drevo, kovy, kameň, keramiku, plasty atď.

Je to prvé superlepidlo, ktoré pevne drží aj pri silnom náraze. Umožňujú to gumové častice v zložení Impacht-Tough. 30 až 60 sekúnd jednoducho stláčajte povrchy, ktoré sa majú spojiť.

ODOLNOSŤ PROTI NÁRAZU - drobné gumové častice zvyšujú odolnosť proti nárazu, vďaka čomu je predmet po zlepení rýchlo opäť použiteľný.

NEUPCHÁVA SA - revolučná konštrukcia odolná proti úniku využíva zabudovanú kovovú ihlu, ktorá zabraňuje upchatiu lepidla.

UŽÍVATEĽSKY PRÍVETIVÉ - vďaka zahustenému zloženiu lepšie tečie, takže sa ľahšie kontroluje. zaschne za 30-60 sekúnd bez stláčania.

OBLASŤ POUŽITIA: Lepidlo Gorilla Super Glue lepí drevo, kov, keramiku, mnohé druhy plastov, gumu a iné.

K dispozícii v ďalších veľkostiach:

3g

2x3g

5g Micro Precision

15g

8,98
db
Porovnanie
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
OTÁZKY K VÝROBKU
INŠTRUKCIA

Príprava povrchu

  1. Čistenie: Uistite sa, že lepené povrchy sú čisté, suché a bez akýchkoľvek nečistôt, oleja alebo prachu. Lepidlo najlepšie funguje na čistých a hladkých povrchoch.
  2. Zdrsnenie: Ak je povrch príliš hladký, jemne ho zbrúste pre lepšiu priľnavosť.

Aplikácia lepidla

  1. Výber aplikátora: Rozhodnite sa, či chcete použiť štetec alebo trysku. Štetec je ideálny pre aplikáciu na väčšie plochy alebo pre rovnomerné rozloženie lepidla, zatiaľ čo tryska je perfektná pre aplikáciu na ťažko dostupné miesta.
  2. Aplikácia: Použite štetec na rovnomerné rozloženie lepidla alebo trysku na dosiahnutie ťažko prístupných oblastí. Naneste malé množstvo lepidla, pretože tento typ rýchlo tuhne a poskytuje silné spojenie.

Spojenie a sušenie

  1. Stlačenie: Rýchlo stlačte povrchy k sebe, keďže lepidlo tuhne rýchlo (zvyčajne do 10-45 sekúnd). Držte povrchy stlačené počas niekoľkých sekúnd.
  2. Sušiaci čas: Kompletné vytvrdnutie trvá zvyčajne 24 hodín. Odporúča sa počas tejto doby nezaťažovať spojené predmety.

Dokončovacie práce

  1. Odstránenie prebytkov: Akékoľvek vytlačené lepidlo okamžite utrite alkoholom namočeným obrúskom alebo vlhkou handričkou, než stuhne.

Bezpečnostné opatrenia

  • Používajte ochranné rukavice počas práce s lepidlom.
  • Zabezpečte adekvátne vetranie pracovného priestoru.
  • Vyhnite sa kontaktu lepidla so zrakom a pokožkou. Ak dôjde k kontaktu, postihnutú oblasť okamžite vypláchnite veľkým množstvom vody.
BLOG

Kde kúpiť? (Maďarsko)